Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- رئیس نظام مهندسی کشاورزی گلستان از عضویت بیش از هشت هزار نفر در سازمان نظام مهندسی کشاورزی گلستان خبر داد و گفت: حدود ۶۰ درصد اعضا از شغل مناسبی در این زمینه برخوردار نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عابدی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان که در گرگان برگزار شد،  اظهار کرد: هدف نظام مهندسی کشاورزی برون سپاری فعالیت های دولت به فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی ودر راستای اصل ۴۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدی اظهار کرد: نظام مهندسی کشاورزی گلستان هشت هزار و ۲۸۰ عضو دارد که در ۲۲ رشته کارشناسی تا دکتری تحصیل کرده اند وحدود ۶۰ درصد اعضا فارغ التحصیلان شغل کاری مناسب ندارند.

وی با بیان اینکه در زمینه فروش سم تمام مراحل واگذاری مجوز توسط نظام مهندسی انجام می شود: در هر مجوزی دو شغل مستقیم ایجاد می شود و تاکنون ۳۸۳ مجوز در سطح استان صادر شده است.

عابدی اظهار کرد: مجوز فروش سم به رشته های گیاهپزشکی و رشته های مرتبط تولیدات گیاهی با سه سال سابقه کار واگذار می شود.

وی گفت: در بخش مستثنیات از اداره کل منابع طبیعی گله مند هستیم، چرا که از سال ۹۱ و طی تفاهم نامه ای که در سطح کلان با این اداره کل بسته شده بود این بحث به کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی واگذار شده بود و ۵۴ نفر در قالب ۱۸ شرکت دراین زمینه فعالیت می کردند، اما طبق نامه ای که برای ما ارسال کردند این همکاری از سوی اداره کل منابع طبیعی کاهش پیدا کرد.

عابدی ادامه داد: در سال ۹۵ مبلغ درآمد از این بخش ۴۸۰ میلیون تومان بوده امااین درآمد در سال جاری به ۳۲ میلیون تومان رسیده و از تیرماه کلا به صفررسیده است.

وی گفت: البته پیگیری های زیادی از سوی نمایندگان مجلس انجام دادیم و طی چند روز گذشته نامه ای به دست ما رسیده است که ازچند روزآینده این مشکل در بخش مستثنیات برطرف شود.

عابدی گفت:  پلاک گذاری تراکتور از سال ۹۴ در استان شروع شد و در آن زمان عمر در نظر گرفته شده برای پلاک گذاری تراکتور ۱۳ سال بود و ازبین هفت هزار تراکتور واجد شرایط چهار هزار و ۱۸۲دستگاه  پلاک گذاری شده است.

وی تصریح کرد: اما از انتهای سال ۹۵ از سوی پلیس راهورنامه ای ارائه شد مبنی بر اینکه شرط پلاک گذاری تراکتورها باید بر اساس بیمه باشد که این امرمنجر شد پلاک گذاری تراکتورها کاهش پیدا کند.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی گلستان گفت: جلسات زیادی در این زمینه با شرکت های بیمه برگزار شد ومقرر شد یکی ازشرکت های بیمه به شکل سه ماهه، ۶ ماهه و یک ساله اقدام به بیمه تراکتورها کنند تا صاحبان این تراکتور ها در صورت تمایل فقط در زمان های فعالیت تراکتور آن را بیمه کنند.

وجود ۲۳ هزار تراکتور واجد شرایط پلاک گذاری در گلستان

وی با بیان اینکه سن تراکتورها برای پلاک گذاری از ۱۳ به ۲۵ سال رسیده است،  گفت: در حال حاضر ۲۳ هزارتراکتور در سطح استان واجد شرایط پلاک گذاری هستند.

عابدی در رابطه با میزان بذر توزیع شده در استان توسط سازمان نظام مهندسی  اظهار کرد: از ۳۴ هزار تن بذر توزیع شده در استان دو هزار و ۳۰۰ تن بذر توسط سازمان نظام مهندسی توزیع شده است.

وی ادامه داد: ۴۸۳ شرکت عضونظام مهندسی هستند و از این تعداد ۱۷ شرکت در بخش منابع آبی و خاکی فعالیت می کنند و بسیاری از این شرکت ها نیمه فعال هستند.

عابدی اظهار کرد: لازم است دستگاه ها همکاری بیشتری با سازمان نظام مهندسی کشاورزی داشته باشند مخصوصا که پتانسیل خوبی در بحث آب و خاک وجود دارد و دستگاه ها می‎توانند از این ظرفیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در واگذاری کارها بهرهمند شوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد

به گزارش قدس آنلاین، مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه آینده (۲۱ اردیبهشت‌ماه) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد.

بر اساس نوشته روزنامه القدس العربی، این تلاش مجدد بر اعمال فشار به شورای امنیت برای بررسی مجدد مسأله به رسمیت شناختن فلسطین انجام می‌شود؛ پیش از این، پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در ۱۸ آوریل گذشته توسط آمریکا وتو شد، درحالی‌که ۱۲ کشور به این قطعنامه رأی مثبت و سوئیس و انگلیس به آن رأی ممتنع دادند.

پیش‌نویس قطعنامه فردا دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) برای مشورت در مورد متن به همه کشورهای عضو توزیع خواهد شد.

طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رأی‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

این منبع همچنین گفت هدف از این اقدام بالا بردن درصد نمایندگی فلسطین در سازمان ملل از یک سو و از سوی دیگر اعمال فشار بیشتر بر آمریکاست که در مقابل خواست و اراده اکثریت قاطع مردم کشورهای جهان که در مجمع عمومی سازمان ملل نمایندگی دارند، ایستاده است.

این منبع همچنین اعلام کرد: ما پیش‌بینی می‌کنیم که پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت بیاورد مگر اینکه کمتر از ۱۴۳ کشور به آن رأی دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک