Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:35:08 GMT

کارگاه ها و واحدهای صنعتی گلستان ایمن سازی شوند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۱۱۹۰۰

کارگاه ها و واحدهای صنعتی گلستان ایمن سازی شوند

گرگان - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان گفت: ایمنی در ساختمان از ضروریات اساسی است و باید با سرعت در جهت ایمن سازی کارگاه ها، شهرک ها و واحدهای صنعتی استان گام برداشته شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان، رضا مروتی در آیین افتتاحیه اجرای شیوه نامه نظارت بر طراحی و اجرای استاندارد تاسیسات برق که به میزبانی سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان برگزار شد، رضا مروتی اظهار کرد: یکی از عوامل موفقیت اجرای این تفاهم نامه همکاری بسیار مناسب ارگان های ذیربط است که باید این تعامل ها ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره با تخصصی بودن امور مربوط به ساخت و ساز و تاکید بر دقت نظر در اجرای تفاهم نامه بیان کرد: اجرای چنین شیوه نامه هایی موجب اعتلای کیفیت خدمات مهندسی و در پی آن بالابردن عمر ساختمان می شود.

مروتی فعالیت های اخیر هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان از جمله تفاهم نامه ها و برنامه های آموزشی و نظارتی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: تغییرات در نوع فعالیت ها و عملکرد سازمان محسوس است.

معاون عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: ایمنی در ساختمان از ضروریات اساسی است و قدم بعدی باید در این جهت یعنی ایمن سازی کارگاه ها، شهرک ها و واحدهای صنعتی برداشته شود.

وی در این رابطه با اشاره به ورود خدمات مهندسی در بخش اماکن صنعتی اظهار کرد: مهم ترین مزیت این کار ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود و همه دستگاه های اجرایی استان می بایست در جهت افزایش سطح خدمات و افزایش عمر مفید ساختمان به عنوان سرمایه ملی قدم بردارند.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان هم در این جلسه گفت: طبق برنامه زمانبندی کمیته راهبری این تفاهم نامه تمام کارهای مورد نیاز و زیر ساخت های مناسب در جهت اجرای شیوه نامه برق صورت پذیرفته است.
احمد تجری در ادامه با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی بسیار مفید برای مهندسان اعلام کرد: علاوه بر مهندسان، آموزش های لازم به پرسنل دفاتر سطح استان نیز داده شده است.

وی با بیان اینکه در تلاش هستیم با همکاری ارگان های مرتبط این شیوه نامه به بهترین شکل ممکن اجرایی شود، تاکید کرد ارتقای سرعت خدمات رسانی در همه لایه های سازمان یک اصل است و در اجرای این تفاهم نامه نیز مد نظر قرار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان نیز در این نشست اعلام کرد: عدم اجرای مناسب مبحث ۱۳ مقررات ملی ساختمان به کیفیت خدمات رسانی برق آسیب جدی زده است.

علی اکبر نصیری ضمن تاکید بر لزوم اجرای این شیوه نامه، بر بررسی چگونگی اجرا تا بر طرف کردن نقاط ضعف و نیز تداوم دوره های آموزشی تاکید کرد.

همچنین سرپرست راه و شهرسازی استان هم با تشکر از دست اندرکاران اجرای این تفاهم نامه با اشاره به لزوم تسریع کار ارباب رجوع، بر اجرای دقیق قوانین تاکید و بیان کرد: تداوم آموزش و نظارت دقیق در مراحل اجرای این شیوه نامه بسیار مهم است.

حسین محبوبی اضافه کرد: باید تمهیداتی در نظر گرفت که در اجرای این شیوه نامه کمترین فشار مالی متوجه مردم شود.
عضو هیات مدیره سازمان استان هم در این آیین گفت: با اجرای این تفاهم نامه شاهد افزایش کیفیت خدمات مهندسان به مردم خواهیم بود و ایرادات گذشته مرتفع می شود.
ایوب پسرک لی افزود: برنامه ریزی اجرایی شیوه نامه باعث نظارت بر مهندسین و کنترل عملکرد آن ها خواهد شد.

عضو تاسیسات برقی هیات مدیره اضافه کرد: تسریع در انشعاب و جلوگیری از وقفه در تامین برق مجتمع ها و نیز جلوگیری از بروز حادثه و خسارات ناشی از نتایج مهم اجرای این شیوه نامه است.

شایان ذکر است؛ این تفاهم نامه سه جانبه از هفته اول مهرماه در گلستان اجرایی می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال

به گزارش قدس آنلاین،  حسن زاده روز یکشنیه در بازدید از شهرک صنعتی زرند بیان کرد: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحدهای صنعتی صادر نشد.

وی افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

معاون اقتصادی استانداری کرمان ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

حسین میجانی مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحدهای مختلف تولیدی است.

بازدید از گلخانه هیدرو پونیک از دیگر برنامه سفر یکروزه معاون اقتصادی استانداری کرمان بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی